Jag idag – Självkännedom, återhämtning, fokus!
Backa Konstkvarn 13-14 oktober

I en varm och trygg atmosfär får du möjlighet att möta dig själv; den du är just nu och det du bär med dig.  Vi jobbar parallellt med två metoder: konstpedagogikens kreativa och utforskande uttryck och stresspedagogikens konkreta verktyg för att hantera vardagens stress.
I den intuitiva processen i ateljén, under Tinas trygga vägledning, får du utforska din historia och synliggöra dina behov just nu. Du målar utifrån Tinas instruktioner, och du behöver inga förkunskaper.

I gruppdialogen med Sigrid som coach får du kartlägga din nuvarande livssituation och jobba med avspänning, motivation och sunda strategier för mer lugn och fokus i vardagen.

Vi startar med fika kl 9.00 på lördagen, och arbetar sedan hela dagen med avbrott för lunch kl 12.30 och eftermiddagsfika. Ni kommer att arbeta i liten grupp, omväxlande med Tina och Sigrid. Innan vi slutar vid femtiden går vi igenom dagen, tittar på bilder och knyter ihop säcken.
Vi träffas igen kl 9.00 på söndagen och arbetar vidare till lunch. På eftermiddagen finns tid för reflektion i grupp. Vi bryter upp ungefär klockan tre.
Vi träffas för en återkoppling onsdagen den 24/10 kl 18.30 och pratar om hur processen har fortsatt efter helgen på Kvarnen.


Foto: Katarina Immonen 

Att växa
Att ligga i mörker
låta årstiderna vandra över sig
Väntande
vilande
Förvissad
Redo och full av kraft
när tiden är inne

Sigrid Renklint

OBS! Om du anmäla dig innan den sista juni 2018 så erhåller du en rabatt på 700 :- för
workshops helgen som normalt kostar 2200:-
Ditt pris  bli då 1500:- (Luncher och fika ingår i priset, liksom material.)
 
Var: Vi arbetar i Tinas Ateljé och samtalsrum på Backa kvarn.

Anmälan: till sigrid.renklint@gmail.com, senast 2/10
 
                                             Tina Tombrock, tina.tombrock@gmail.com 070 202 96 20
Sigrid Renklint, sigrid.renklint@gmail.com 0704 67 30 75